You are here

https://scoundrel1776.info/sites/default/files/events/lead-bg-images/proof_v9_259143_1.jpg
QS World Grad School Tour

București

27 septembrie, Joi
14:30 - 20:00
Intercontinental Bucharest
Înregistrare rapidă

Te gândești să-ți continui studiile în afară? Atunci QS World Grad School Tour București este evenimentul potrivit, în cadrul căruia poți interacționa cu reprezentanții birourilor de admitere de la cele mai bune universități din UK, Spania, Italia, Austria, Belgia, Singapore şi Arabia Saudită. Pe 12 octombrie, la București, în cadrul târgului de programe de masterat, vei avea avea acces la toate informațiile privind admiterea, bursele și vei descoperi ce instituții se potrivesc cel mai bine profilului tău. Agenda evenimentului și lista școlilor sunt în curs de actualizare, înscrie-te acum gratuit și fii la curent cu noutățile! 

Toţi vizitatorii vor primi: o fotografie gratuită pentru CV, multe premii şi oportunitatea unică de a accesa bursele totale oferite prin QS, cu o valoare totală de 7 milioane $.

6 motive pentru a participa:

Întâlneşti Universităţi

University of Birmingham, IE, Politecnico di Milano, Nanyang Technological University, EIT Digital, WU Vienna, King Abdullah University şi multe altele

Face-to-face

Prezentări şi seminarii

Cum să te pregăteşti pentru examenul IELTS

Cum să îţi alegi calea potrivită în carieră

Burse şi granturi

Seminars

QS Top Grad School Guide Gratuit

Primești gratuit QS TopGrad School Guide - publicație bi-anuală – disponibilă doar primilor 100 de participanți.

Guide

Fotografie pentru CV

Primeşti gratuit o fotografie pentru CV-ul tău

Offers

Sfaturi de la Alumni

Află direct de la Alumni despre experienţa lor de a studia în străinătate şi cum acest tip de master i-a ajutat în carieră.

Meetings

Burse

Aplici pentru burse de peste 7 milioane $ disponibile doar participanților la târg.

Scholarships

Agendă

14:30

Deschidere înregistr?ri

16:15 - 17:00

Panel Discussion - 10 things to keep in mind when choosing a Grad School

17:00

Începerea târgului

20:00

Închiderea târgului

Întrebări frecvente

Este necesară preînscrierea online?
Te poţi înregistra direct la eveniment, însă o înregistrare online îţi va salva timp în ziua evenimentului, timp de care vei avea nevoie pentru a afla toate informaţiile necesare. Cu înregistrarea online, la intrare vei primi direct badge-ul de acces.
Trebuie să fiu acolo de la început?
Nu, târgul începe la ora 17.00, însă îţi recomandăm să fii prezent la ora 15.00 pentru a afla mai multe despre cum se acordă bursele din cadrul evenimentului şi cum să participi la prezentări şi seminarii.
Cum să mă pregătesc pentru acest eveniment?
Îţi recomandăm să explorezi în avans lista universităţilor care vor participa şi să îţi plănuieşti pe care ai vrea să le întâlneşti. De asemenea, te sfătuim să ai pregătită o lista cu întrebări pe care să le adresezi în timpul prezentărilor acelor universităţi ori direct reprezentanţilor acestora.
În ce limbă se va vorbi în cadrul evenimentului?
Fii pregătit să îţi exersezi limba engleză, pentru că toate prezentările şi discuţiile vor fi în această limbă, fără traducere disponibilă.